feb232010

Kul kväll!

Skrivet av Mia klockan 09:35

Vilodag igår och den spenderades största delen i soffan tittandes på tv och wii spelande! Skön vilodag helt enkelt! Är fortfarande i Umeå hos syrran och igår hälsade jag på Magda Eklund och det vill jag lova var inte igår vi sågs! Det var kul och vi pratade så vi nästan höll på missa semifinalerna i teamsprinten  Men som tur var kom vi på det och kom direkt in i tävlingen och såg Anna Haag i täten! De såg ju riktigt starka ut i semifinalen och förväntningarna inför finalen steg för oss i soffan. Vilken final det sen blev, de bara bombade på och försökte med alla krafter det hade och det blev SILVER! Medaljregn över de svenska längdåkarna kan man lungt säga att detta OS:et har bjudit på!

Det blev en lyckad kväll och tyvärr gick ju tiden som alltid för fort när man har roligt, men jag hoppas vi hinner träffas oftare nu än vad vi gjort hittils![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt