feb162010

OS GULD!

Skrivet av Mia klockan 16:25

Herregud vilken kväll det var igår, OS GULD till Charlotte, GRATTIS än en gång! Anna var nära och Marcus ännu närmre! Inspirerande att se och motivationen fick sig en boost, det är sånna här tillfällen som det är lätt att svara på frågan varför man håller på!  Ska bli mycket spännade att följa resen av tävlingarna och jag tror vi kommer att få se fler mästerlopp av våra svenska åkare!

Idag har jag i alla fall varit ute på mitt första pass efter den förvånansvärt korta förkylningen! Inte ens en vecka, måste vara rekord!  Men sitter och funderar över om det blir tävling eller inte i Norge för mig. Kanske, kanske inte...måste få lite feedback från tränar´n innan jag helt bestämmer mig. En plus- och minuslista finns i mitt huvud och just nu står det rätt lika så tävling eller inte återstår att se om ett tag....

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt