feb092010

Hemma!

Skrivet av Mia klockan 14:05

Home, sweet home...det var verkligen skönt att få sovmorgon och vakna upp i sin egen säng och göra sin egen frukost idag. Resan hem gick bra men trots det var jag väldigt trött efter en vecka med roliga tävlingar och ett ännu roligare gäng!

De två sista dagarna på baltic tour gick inte riktigt lika bra som de två inledande, men slutade på en 7:e plats i totalen och att vara topp tio är ganska bra

Nu till helgen väntar sista sverige cupen i Zinkgruvan. En klassisk sprint och 5 km klassiskt. Bara korta distanser så det gäller att vara på G! Så jag hoppas kroppen hinner få tillbaka lite energi och är uppladdad igen tills på lördag då det är dags igen att dra på sig klubbdressen och nummerlappen!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt