feb042010

Etapp 2!

Skrivet av Mia klockan 12:52

10 km F och etapp 2 har vi idag kämpat oss igenom. Vi tjejer hade lite olika bra dagar idag, men vi är iställda på de två sista etapperna som kommer avgöras i Estland. Mitt lopp gick väldigt bra idag, kände mig pigg och var lite orolig att jag hade gått på för hårt i början så jag skulle tappa mot slutet som är ganska vanligt för mig, men jag kände att jag hade ganska bra med krafter på sita varvet så det var bara att köra på in i mål. Slutade på en 6:e plats! Är riktigt nöjd över det och kanske har jag blivit en distansåkare?! och dessutom på frisstil?! Kul är det i alla fall att bevisa lite för sig själv att det går att åka fort även på den distans som man själv inte anser som den starkaste.

Snart packar vi väskor och skidor och sätter oss på bussen 2,5 timmar mot Estland. Imorgon är det vilodag från tävling men vi kommer åka ut och testa skidor och banor inför lördagens klassiska sprint och söndagens 10 km klassiska jaktstart![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 2 Kommentarer

Kommentarer (2) -


sys

Kommenterat av sys Sweden - 2010-02-04 13:33:11

Bra jobbat!Grattis till en fin placering.  Kul att se självförtroendet lysa igenom mellan raderna...
LUP

Kommenterat av LUP Sweden - 2010-02-05 12:58:39

Klart att du är en distansåkare !
Lycka till i Estonia !Kommentarer är stängt