jan312010

Snart åker vi!

Skrivet av Mia klockan 19:24

Helgen är snart förbi och imorgon börjar en ny vecka! Är taggad inför resan mot baltikum!

I helgen har mamma och pappa vart nere och hälat på mig så på fredag och lördag gjorde vi en lite shopping runda nere på stan och handlade lite smått och gott. Hittade fina muffinsformar på Åhléns, fyrkantiga, det var lite coolt tyckte jag så sådana köpte vi

Det blev ju verkligen riktigt vinterkyla igen så igår passade det bra med ett styrkepass inomhus i värmen. Men idag var det lite mildare så då vågade jag mig ut i skidspåret. Men det gick kärvt, -20 och så kom det nysnö....formen kändes verkligen tipptopp, eller så inte  Borde kanske låtit pappa valla om skidorna så kanske det gått lite lättare!

Dags för packning av väskan![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Nina

Kommenterat av Nina Sweden - 2010-01-31 19:34:49

När åker ni? Var det inte först på onsdag? I så fall är det väl lite tidigt att packa, du brukar ju packa fem minuter innan avgång .-)Kommentarer är stängt