jan212010

5:a på dagens lopp!

Skrivet av Mia klockan 14:24

Dagens tävling gick bra! Var riktigt roligt att åka och publiken var grymma på att hejja! Innan start så kändes gårdagens tävling i kroppen men sen när startskottet gick så kändes det bra i åkningen och jag kunde åka avslappnat och fick bra flyt i åkningen. Så en bra början igår fick fortsätta med en kul och bra dag idag igen! Charlotte hade ännu en rafflande spurtduell och var nära att ta det, men tyvärr ramlade hon och Anna Haag tog hem segern. Men att bli tvåa efter Anna är inte dåligt det heller! 

Ikväll är det kamratmiddag och det ska bli kul att få en bra avslutning på dessa två dagar innan vi till helgen laddar om igen för sprinten och 10 km fristil![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


LUP

Kommenterat av LUP Sweden - 2010-01-21 20:58:28

Härligt Mia !
Nu blir det åka av på Lördag-Söndag.Kommentarer är stängt