jan202010

Det blev GULD!

Skrivet av Mia klockan 21:33

YES! Vilken kväll det blev för oss, så himla roligt att få börja denna SM vecka med ett guld tillsammans med Charlotte. Hon var grymt stark idag Jag försökte hänga med på mina varv och på det sista varvet gick jag ut i ledning och försökte hålla luckan men Eva Svensson och Emma Wikén kom starkt och mina stumma ben orkade inte riktigt följa med i deras fart så det enda jag kunde göra var att inte tappa allt för mycket så luckan upp till täten inte blev så stor. Charlotte hann ikapp och hade en riktigt spännande spurtduell med Anna Haag och Ida ingemarsdotter! Och det var en härlig känsla när hon korsade den som etta!  

Jag och Charlotte tackar så mycket för alla gratulationer! Det ska bli riktigt roligt att fortsätta denna vecka i Piteå! Imorgon så står vi taggade på start igen då det är Pursuit som gäller![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Richard

Kommenterat av Richard Sweden - 2010-01-20 22:50:01

Grattis från oss och från Bergens IF genom mig.Kommentarer är stängt