jan142010

Varför kan det inte bli varmt?!

Skrivet av Mia klockan 09:48

-27 grader visar termometern och jag som hade intervaller idag...Det är bara att vänta och se om det blir varmare framåt dagen annars blir det omkastning i planen och ett cykelpass inomhus. Tycker det har varit kallt länge nog nu och är trött på att frysa! Det är väl bara att hoppas på att det blir varmare till SM istället.

Till helgen ska det bli lite varmare och blir det så kommer jag att tävla i Järpen på söndag. Det är en teamsprint som går där och kommer teama med Britta. Det ser jag fram emot och eftersom det är en lite speciell teamsprint med både klassiskt och skejt känns det ännu mer spännade och blir nog en riktigt bra genomkörare inför SM också!

Kanske har det blivit varmare nu, bäst att kolla![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt