jan092010

Det blev tävling!

Skrivet av Mia klockan 14:38

Tävlingen flyttades upp till kyrkspåret i Åsarna där det bara var ca -13 grader på morgonen medan det nere i byn var -27 grader. Väldigt stor tempskillnad men det var bra för då fick vi tävla!

Det blev en bra tävling och ett steg framåt sedan Scandinaviska cupen i Finland. Jag startade bra och låg 2:a i början, vid mellan tiden 4:a och sedan när det var kanske 1 km kvar låg jag 5:a men sen måste jag stått still för i mål slutade jag på en 10:e plats. Norskan, Britt Ingunn Nydal, som jag åkt i kapp 15 sekunder på försvann framför mig och kunde inte hänga på i hennes fart. Jag är nöjd med loppet, men visst känns det lite surt att inte kunna hålla ihop det hela vägen in i mål. Men det är bara att ta nya tag inför imorgon och hoppas på att jag då orkar ända in i mål!

 

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt