dec212009

KALLT i Finland!

Skrivet av Mia klockan 10:38

Hemma i den svenska kylan igen efter en kall helg i Finland. Resultaten höll sig på samma kalla nivå som kylan, inga bra reslutat blev det denna helg. Blev 25:a på fredagens 10 km K, lördagens klassiska sprint gick bäst i helgen där jag blev 13.e i prologen men sen ramlande jag i kvartsfinalen i en kurva där det kommit fram is. Skidorna halkade undan och jag druttade på ändan. All fart borta och de andra som låg bakom svichade förbi. Men jag kämpade och blev 5:a i heatet just slagen av 4.an. Trist att ramla men det tillhör att man måste stå på benen ända in i mål. På söndagens 10 km F slutade jag på en 20:e plats. Känslan i helgen kändes bättre än resultatet, men det är tufft motstånd och det är rätt tätt mellan placeringarna så det är bara att ta nya tag och hoppas på bättre nästa gång då scandinaviska cupen går i Åsarna efter nyår.

Snart är det jul och idag ska jag pyssla med att slå in julklappar och baka knäck med kanelsmak och pepparkakssmak. Det blir spännade att testa något nytt men tror nog jag även måste göra traditionella knäck för man vet ju aldrig hur de nya knäcken kommer smaka!

 

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt