dec142009

Scandinavisk cup i Finland!

Skrivet av Mia klockan 16:56

Ja, då har väskan blivit upppackad igen och underställen tvättade efter helgens tävlingar i Boden. Igår var det sprint och slutade 6:a. Känns lite konstigt att jag åker bättre distans än sprint för tillfället men tror att lördagens lopp satt lite i benen och därför fick jag inte till det explosiva som behövs i sprint för att hänga med. Är  i alla fall nöjd med helgen och känns skönt att vara igång igen! På onsdag kommer jag åka till Finland, voukatti, och tävla i scandinavisk cup så jag hoppas formen håller i sig och kanske blir lite bättre till helgen!

Fram tills dess blir det några skid-pass runt om i skogarna hemma i byn!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Anna

Kommenterat av Anna Sweden - 2009-12-14 18:09:16

Jaså vad kul att åka ditSmile Lycka till.
Hör av dig nästa vecka när du är i stan så hittar vi på nått=)
kramkramKommentarer är stängt