dec102009

Snötyngda träd och vintriga spår!

Skrivet av Mia klockan 13:07

Nu är jag hemma i P-vaara igen! Jag och mamma körde bil upp igår och det tog sin lilla tid, men nu är jag i alla fall här och får känna på lite vinter! Mamma kom ner till Östersund i måndags kväll och på tisdag körde vi en snabb shopping vända på stan och sedan på onsdag morgon packade vi bilen full och började resan upp.

I förmiddags körde jag ett lite längre skejtpass med impulser och det var verkligen skönt att få åka på vintriga spår i ett vintrigt landskap! Precis som det ska vara denna tid på året! Men imorgon ska väskan vara packad igen för då åker jag ner till Boden och tävlar. Är Sverigecup tävlingar där i helgen och det ska bli både roligt och spännade att ställa sig på startlinjen igen. Så återkommer med rapporter från Boden!

Ha en trevlig lucia![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt