dec042009

Mini semester i Åre

Skrivet av Mia klockan 15:02

Är nu hemkommen från en liten tripp i Åre där jag hälsat på en kompis. Var skönt att få komma iväg och tänka på annat och bli av med lite överskottssenergi som kroppen samlat på sig efter all vila från träningen. Vi hann med mycket kul så som Grey´s kväll, pulkaåkning, pusselläggning och klättring!

Nu börjar i alla fall kroppen att bli bättre. Halsen känns inte alls lika som förut så jag hoppas på träning de kommande dagarna! Här i Östersund är det skidskytte världscup så det kanske blir ett besök där i helgen för att inhämta lite tävlingsatmosfär och dessutom är det julmarknad på Jamtli som sägs vara mysig. Julkänslan är inte den bästa ännu så det kanske man kan få lite mer av där![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt