dec012009

Äntligen vitt ute!

Skrivet av Mia klockan 15:49

Igår singlade det ner stora vita flingor från skyn, äntligen! Nu börjar vinter- och julkänslan infinna sig lite bättre när marken lyser vitt och det gråa trista höstvädret är borta. Det är bara att hålla tummarna att detta bara är början och att snölagret byggs på så att vi får riktig vinter och fina vinterspår att åka skidor i!

Jag vilar fortfarande och någon tävling i Idre till helgen blir det tyvärr inte. Har varit på vårdcentralen idag och lyst i halsen, öronen och näsan. Fick även en mysig lång tops nerstucken i halsen för att kolla om det är något baktriellt som fastnat där. Men det visade sig att det inte var några elaka bakterier utan att det är ett segt virus jag fått i min kropp. Så det enda jag kan göra för tillfället är att vila och låta kroppen jobba bort det. Tålamod och åter tålamod är det som gäller och det är inte det lättaste alltid när säsongen dragit igång och man vill stå på startlinjen redo att ge allt.

Tid till att göra annat har jag i alla fall så snart är alla julklappar inhandlade och klara, slagit upp skolboken och försökt lära mig lite nyttiga saker. Men ska jag vara ärlig så går den mesta av tiden till internet surf och tv-tittande[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


LUP

Kommenterat av LUP Sweden - 2009-12-02 09:51:41

Tråkigt att du missar Idre-tävlingarna men sånt är livet.
Jag är säker på att du kommer tillbaka med stormsteg till Bodentävlingarna.Kommentarer är stängt