nov232009

Vilka tjejer!

Skrivet av Mia klockan 16:23

Första WC-helgen är nu förbi och vilken svensk helg det blev! Var väldigt inspirerande att få se hur de kämpade i spåren och att det visade resten av världen att de är på G inför OS-säsongen! Stort grattis till er!

Själv så vilar jag fortfarande eftersom det inte känns bättre i min hals...hmm, undra om det måste vara syrran som blandar till vitaminchocken när den ännu inte hjälpt...måste nog be henne flyga hit en från stockholm

Har nyss äntligen sett slumdog millionare och måste säga att det var en riktigt bra film! Till er som inte sett den säger jag, se den!  Nu ska jag försöka hitta på något gott till middag, några bra förslag? Tänk vad bra det skulle vara med en kock ibland[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt