nov202009

Nytt rum!

Skrivet av Mia klockan 16:12

Igår fick jag lust att förnya lite i mitt rum så jag tog hjälp av Cilla och vi flyttade runt på mina grejer och testade olika varianter. Sängen där, byrån där eller kanske där...blev lite flyttande men tillslut så blev jag nöjd och nu känns det riktigt bra! Lite städning av lägenheten hade vi sen och sedan åkte vi en vända på stan och handlade lite julpynt  Längtar tills man får sätta upp det! 

Idag har jag snurrat runt på konstsnöslingan här på ÖSK och mycket folk var det så det gällde att vara på allerten för att jag skulle hinna köra mina impulser mellan alla åkare.

Ikväll är det glögg och spel hemma hos Eva. Känns bra att få lite julkänsla när vintern känns så långt borta i detta regniga och gråa väder.[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt