nov182009

ÖSK-skidan

Skrivet av Mia klockan 22:26

Ikväll har jag tävlat ÖSK skidan på den utlagda konstsnöslingan. Vi åkte 2 varv så det blev mellan 8-10 km. Var kul med en kvällstävling och vi var ganska många som kom till start, så det var också kul! Det var masstart skejt vi körde och i början var det trångt och lite åkning på stavar och skidor som gällde för att hitta sin possition. Det var bra att få träna att åka lite trångt och hitta luckorna i fältet, för det är man inte så van vid så här i början på säsongen. Jag kände mig lite piggare än i helgen och kom 3:a idag. Britta vann och Sanna Hallberg kom på andra plats.

Har varvat ner i soffan till Grey´s så nu börjar man slappna av! Ska bli skönt att få sova och det bästa av allt är att det blir sovmorgon och vilodag!

Godnatt![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt