nov152009

I bilen mot Östersund

Skrivet av Mia klockan 16:10

Ja, då var denna tävlingsdag också genomförd och slutade på en 23:e plats. Känslan kändes mycket bättre idag på uppvärmningen men det ville sig inte riktigt i spåret. Det är i alla fall väldigt kul att säsongen äntligen är i gång!

Just nu sitter pappa Kalla, Charlotte och jag i bilen på väg till Östersund igen efter nästan två veckor i Bruks. Det ska bli väldigt skönt att få komma tillbaka till lägenheten, få packa upp väskan och sova i sin egen säng igen, Vilodag imorgon och det tror jag min kropp och knopp behöver efter ett långt läger och två tuffa tävlingar. Så sovmorgon, mammas bröd och en kopp te blir nog en bra start på vilodagen![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt