nov112009

Lägret snart slut och tävlingspremiären närmar sig!

Skrivet av Mia klockan 14:10

Tiden har gått fort här i Bruksvallarna och i morgon efter lunch avslutas lägret och vi får dra på oss klubbkläderna för att ladda inför tävlingspremiären på lördag. Det känns väldigt spännade och snart börjar nog tävlingsnerverna visa sig skulle jag tro

Under lägret har vi hunnit med att få lite julkänsla med glögg, lussebulla, pepparkakor, julmusik och det bästa av allt julpyssel där vi gjorde lite julkort och målade fina teckningar! Sedan så har trad-killarna bestående av Marcus Hellner, Johan Olsson, Daniel Rickardsson och Anders Södergren, haft ansvaret för detta lägers aktivitet och det blev kul! Först fick vi fika på villan inne i funäs och till det fick vi besvara ett mycket roligt frågefomulär där vi skulle svara på frågor om oss i laget, många skratt blev det! När det var klart spelade vi lite bowling. Tyvärr så var jag inte så jättebra på det och tror inte ens jag kom upp till skamgränsen på 100 poäng på en serie, men men kul var det!

Fram till helgen blir det lugna pass och försöka få kroppen och knoppen att känna sig alert och på hugget inför helgen då det ska gå fort i spåret![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt