nov052009

Åter i Bruksvallarna!

Skrivet av Mia klockan 14:58

Nu är vi på plats igen i Bruksvallarna och vi har avverkat 3 träningsdagar här! Förhållanderna är fina och förutom mycket träning så har vi börjat testa igenom de nya skidorna, och det är kul! Tiden mellan passen går rätt snabbt och vi hinner inte med så mycket eftersom vi har lite olika möten med sponsorer och sådant, men idag så har vi det lite lugnare så då hoppas vi tjejer att vi ska hinna med att spela lite Wii som Britta har tagit med sig! Förrutom det att se fram emot så ska vi tjejer även ha en liten utbytarkväll med erfarenheter. Det tror jag kommer ge många bra taknar och tips som vi alla kan ha nytta av, så ikväll blir det nog en bra kväll! Nu är det dags för mellis innan vi åker ut med pannlampa på andra passet och får se skymningen falla över fjällen!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt