okt302009

Spurtträning!

Skrivet av Mia klockan 14:25

Gårdagen pass på bandet med intervaller efter OS-banan var kul! Det var lite svårt i början att veta hur man skulle åka för att kunna styra bandet så att det blev bra fart. Första varvet jag åkte blev det att jag åkte lite för länge långt fram på bandet och vips så hade jag ökat farten alldeles för mycket så helt plötsligt höll man på att åka av bandet, men övning ger färdighet så tillslut lärde jag mig! Blev ett grymt bra pass och det var kul att få sig en bild av hur banan känns och ser ut.

Idag gjorde jag premiär på skidor här i Östersund. De har hunnit lägga ut snön klart nu och slingan är 2,6 km lång om jag inte minns helt fel. Åkte tillsammans med Eva och vi passade på att köra impulser mot varandra. Jag tycker det är bra att kunna köra impulser tillsammans med någon eftersom man då oftast taggar till lite extra och sedan blir det mer tävlingslikt och man kan öva lite taktikkörning.

Nu är det mellis time och sedan bär det av till gymmet där musklerna ska biffas till lite.[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt