okt292009

LYX vilodag!

Skrivet av Mia klockan 10:43

Igår hade jag vilodag och på eftermiddagen var jag på SPA tillsammans med några andra skidtjejer här i stan. Vi fick börja med att äta lite god middag och sedan relaxade vi, bubbelpool, ångbastu, super skön soffa och dessutom tog jag en manikyr behandling! Väldigt lyxingt kändes det och naglarna blev fin, fina! Så ett stort tack till IDUN-spa för en avkopplande och lyxig vilodag!

Snart ska jag iväg på MR Husman för lite lunch och sedan kl:13 ska jag upp på bandet på VSC (vintersportcentrum) och köra sprintintervaller efter OS-banan! Det blir häftigt att testa! Jag vet inte riktigt hur det går till men man styr på något sätt bandet själv, åker man fram på bandet ökar farten och åker man bak så minskar farten och sedan kommer det att visas video från banan som är filmad från skoter. Spännade ska det bli! OS här kommer jag![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt