okt272009

Bandintervaller på VSC

Skrivet av Mia klockan 15:29

Idag har jag kört intervaller inne på badet på vintersportcentrum. Vi har fått bokade bandtider denna vecka så vi kan få till bra intervallpass eftersom det är svårt att veta hur förhållanderna är utomhus och man vill gärna inte ramla eller halka på något blött löv eller någon isfläck. Det gick bra att köra och kändes skönt att få ta ut sig nu när man vart still ett tag. Hittade också riktigt bra flyt i åkningen på de sista intervallerna och det var skönt att känna vilken skillnad det blev när jag fick till tajmningen. Så det blev helt klart ett riktigt bra pass! 

Efter lunch har jag också hunnit med att få min rygg och knä uppcheckade av en sjukgymnast som hjäler oss. Bra att få göra det speciellt nu när jag kännt av mina skador lite grann på slutet. Men även det gick bra och fortsätter jag bara med mina magövningar som tidigare så kommer det bli finemang! För knät fick jag en extra övning till styrkeprogramet så att även mina knän kommer hålla hela vintern. Så det är bara att hoppas på det bästa och fortsätta nöta, och jag lovar att det tillslut ger resultat även om det stundvis kan kännas som att inget händer.[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt