okt262009

Första snön utlagd!

Skrivet av Mia klockan 18:20

På första passet idag så lyste det vitt på stadion och lasbilarna var i full gång med att köra ut den sparade snön. Det kändes bra att få se lite vit snö i det annars gråa och trista regnvädret som det varit ett bra tag nu. Vädret gör det inte speciellt inspirerande att rulla ut på rullskidpassen, men som tur är åker vi på läger snart igen och får åka vanliga skidor på vit och fin snö!

Igår var en bra dag, först träning och sedan cyklade jag och charlotte till Anna H och bakade. Vi testade att göra hemmagjorda energibars och cookies! Det blev superbra och ugnen fick gå varm när vi slängde in plåt efter plåt. Det är mysigt när det börjar lukta nybakt och det bästa är när man sen får smaka på allt gott som man gjort! Efter det cyklade jag hem och sedan kom Eva förbi och vi lagade till en tacomiddag, smarrigt även det! En helt grym kväll blev det med många bra tankar och ord![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt