okt242009

Åter i träningskläderna!

Skrivet av Mia klockan 16:11

Körde mitt första pass idag! Skönt att få röra på sig igen efter 6 dagars vila. Blev ett löppass och det gick riktigt bra! Fick sätta rekord i löptid, 1 timme och 30 minuter! Måste säga att det känns lite overkligt att kunna springa så länge och inte ha ont. Så nu är det bara att hoppas att det inte bara var en engångsföretelse!

Nu har även de andra anlänt till stan från Bruksvallarna så igår var vi några tjejer som tog en fika och sedan på kvällen var det invigning av det nya torget här i Östersund så var och tittade på det och passade på att kika lite i de affärer som hade kvällsöppet. Var också mysigt med alla de marknadstånd vid de nya torget som sålde massor med olika delikatesser från världens hörn så passade på att köpa lite parmesanost och annat smått och gott!  [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


lisbet

Kommenterat av lisbet Sweden - 2009-10-24 16:47:18

Vad kul Mia ,att träningen börjar funka.Hoppas Krutet kommer fram i vinter.Kommentarer är stängt