okt212009

Heltidskock

Skrivet av Mia klockan 18:38

Har börjat piggna till ännu mera och snart tror jag inte det är länge kvar tills jag kan dra på mig pjäxorna igen! Idag har jag fixat med papper och räkningar och sådant roligt och underhållande, eller inte..men det måste göras och nu har jag dessutom mycket tid till det så kan inte hitta några undanflykter för att skjuta fram det till sista minuten.

Vart iväg och storhandlat på Willys och till middag lagade jag till lax med pesto, lite broccoli, paprika och oliver i ugn och till det; potatis, sallad och en sås med basilika, lime och lite andra kryddor i, supergott blev det och Cilla försöker övertala mig att byta karriär och satsa på att bli hennes heltidskock. Men jag tror nog jag måste kunna utöka mina middagstips till annat än lax och kyckling för kan bli lite ensidigt i längden tror jag 

Ikväll är det Grey´s och det kan jag lova att jag ska kolla på! Så en lugn kväll blir det och imorgon hoppas jag att jag vaknar upp frisk som en nötkärna![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 4 Kommentarer

Kommentarer (4) -


morsan

Kommenterat av morsan Sweden - 2009-10-21 18:53:32

Undrar vems talanger du ärvt.Eller går det att lära sig sånt mellan skidpassen.
Sys

Kommenterat av Sys Sweden - 2009-10-21 21:11:08

Inte är det då morsans iaf Smile
Andreas

Kommenterat av Andreas Sweden - 2009-10-22 01:17:54

Haha, roliga kommentarer Smile
Anna

Kommenterat av Anna Sweden - 2009-10-25 11:20:32

Men du, på tal om lax, Herr Kallas lax är hur god som helst. När du kommer hem till jul så gör vi den tycker jag=)Kommentarer är stängt