okt202009

När jag hör din röst

Skrivet av Mia klockan 16:38

Är helt fast i andra boken av Stephenie Meyer, När jag hör din röst. Har sträckläst nästan hela dagen och boken har räddat mina två senaste dagar då jag vart tvungen att vila för att några elaka baciller satt sig i näsan på mig!

Lämnade Bruksvallarna på Söndag eftermiddag då jag fick ta bussen hem till Östersund igen eftersom jag vakande på morgonen med feberkänsla i kroppen och lite täppt i näsan. Typiskt att behöva bli sjuk på ännu ett läger men det verkar som att det är en kortvarig förkylning denna gången. Redan mycket piggare och har börjat få en rastlöshet i kroppen redan efter 3 dagars vila och det är jag inte van vid när jag blir sjuk! Det är tur jag har boken att sysselsätta mig med och längtar tills filmen kommer ut i november, men kommer nog att få vänta tills den kommer på dvd för att gå på bio mitt i säsongen och en härjande svininfluensa kanske inte är så smart när man har mitt super immunförsvar 

Finväder är det i alla fall här i Östersund idag och tog en liten promenad efter lunch för att få lite frisk luft. Det var skönt att få röra lite på sig och bli lite rosig om kinderna, innan boken tog mig in i fantasins värld igen![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt