okt172009

Upptejpad

Skrivet av Mia klockan 11:55

Ja, då har man slagit rekord i att vara tejpad...tejpad lite här och lite där nu...de två senaste dagarna har det varit varmt och spåren har varit lite svåråkta så det har blivit ganska spända ben för att kunna hålla balansen och dessvärre har det tagit hårt på ett av mina knän och lite i ryggen, så därför har jag lite rosa tejp på fötterna, svart på låret och svart/rosa på ryggen. Ja, det ser ganska roligt ut och kanske kommer jag sätta det nya modet i skidvärlden med Jennys (vår sjukgymnast) fina kreationer!

Idag har det återigen varit en helt underbar dag, solen skiner och graderna ligger runt nollan och spåren har hunnit frysa till under natten så idag var det ingen risk för genomslag. Planen för idag var intervaller men efter uppvärmningen och ett test så var jag tvungen att belsuta om att stå över intervallerna och istället köra ett kortare distanspass eftersom mitt knä sa ifrån. Tråkigt! Men eftersom jag nu börjar lära mig hur min kropp fungerar efter alla skador så vet jag att det var ett BRA beslut även om det känns tungt att inte kunna köra på nu när säsongen närmar sig. Men desto fortare kanske det försvinner och jag kan vara hel och på G inom någon dag igen! [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt