okt142009

-15 grader!

Skrivet av Mia klockan 20:43

Kallt kan man säga att det var idag på morgonen. Termometern visade -15 grader så pjäxskydd och buff fick åka på. Det känns att man inte är van kylan för fast jag var påpälsad och kände mig som en michelingubbe med flera lager kläder så var mina händer och fötter stelfrusna. Det var skönt att komma in till en varm dusch efter att ha spurtat på i spåret med stakintervaller och sprintdiagonalintervaller.

Lite mindre kläder krävdes till andra passet och det var riktigt fint att åka upp på fjället och se solen sakta gå ner! Helt okej att vara skidåkare dessa dagar  Nu väntar lite gott kvällsfika innan det är dags för sängen och lite läsning av "om jag kunde dröma"!  [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt