sep262009

Plötsligt händer det!

Skrivet av Mia klockan 21:08

Så då var man hemma igen, kläderna tvättade och väskan undanstoppad till nästa tripp. Igår hade jag flyt med hemresan. Eller det började med tjorv som sedan löste sig och blev väldigt bra! Varken jag, Anna O eller Johan O kunde checka in oss, men vi ställde oss i kö med de andra som skulle skicka iväg bagaget och när det blev våran tur fick kvinnan i disken hjälpa oss. Men det tog sin tid...men istället för att åka den ordinarie resan som skulle innebära mellanlandning i köpenhamn blev vi inbokade på en direktflight till sthlm! De behövde 4 frivilliga till den flighten, varför vet jag inte, men vi tog chansen och blev tillsist incheckade och klara för hemresan. När vi väl landade i sthlm fick vi meddelande om att planet från köpenhamn blivit försenat och eftersom vi skulle flyga vidare till östersund 17.55 så var det väldigt tur att vi fått ändra flight så vi inte missade östersundsplanet. Så plötsligt händer det att man får lite flyt! 

Idag har dagen gått åt att tvätta kläder, laga mat och känna lugnet. Man behöver lite återhämtning så här efter ett läger för att samla på sig lite energi för att sedan orka dra igång med träningen igen och komma in i vardagen. Även om det kändes som att lägret gick alldeles för fort och att man lätt hade kunnat stanna en vecka till så måste jag erkänna att det var väldigt skönt att få komma hem till den svenska höstluften och se alla lövens färger lysa upp träden. 

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt