sep222009

Golf, pjäxprovning och bananasplit!

Skrivet av Mia klockan 20:43

Sommarvädret fortsätter här och igår på vilodagen hade vi en liten tävling på golfbanan här utanför hotellet. Det var ledarnas tur att bistå med en aktivitet och vi belv indelade i 4 grupper. Jag hamnade i lag Norr tillsammans med Lina, Charlotte & Marcus. Vi började bra och Marcus visade sig het och slog in direkt på green, men sen gick det utför och vi hamande sist. Det är tur jag inte har golf som intresse för det var då inte lätt att pricka den lilla bollen och sedan försöka styra den...nä, behöver inte fundera på att sadla om till det iallafall.

Efter lunch åkte vi salomon & atomic åkare till atomics fabrik för att prova pjäxor och göra bootfitting. Det var lite spännade att se hur det såg ut där och få pjäxorna värmda och fomade efter foten. Ska bli spännade att testa nya pjäxorna i morgon uppe på glaciären och se hur de känns! När alla var klara åkte vi in till Ramsau och gick på café. Alla beställde glass och bananasplitten som jag tog var suverän! Smarrigt och väldigt gott med lite svalkande glass i värmen. Vilodagen blev fulländad och batterierna kändes lite mera laddade till i morse då vi körde ett stavgångsintervallpass i Schladming. Vi damer uppdelades i sprint och trad, så jag, Lina, Anna O & Ida körde korta sprintintervaller uppför slalombacken medan de andra fick köra ett långt race uppför. Det gick bra och känner att det går bättre och böttre att springa och annvända benen på ett annat sätt än på rullskidor. Elefantstegen börjar sakta men säkert att bli lite lättare!

Nu är det bara 4 pass kvar av lägret och i morgon får vi åka upp på glaciären igen och åka skidor och nöta teknik. Lägret har verkligen gått fort och det känns som att vi nyss kom hit, men kläderna behöver hem och tvättas känner man och jag är säker på att jag kommer njuta på lördag när jag har vilodag hemma och får sova ut i min egen säng och kolla på svensk tv igen!

Ciao![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt