sep202009

Läderhosen och kofösning...

Skrivet av Mia klockan 14:52

Ja, det var vad gårdagen erbjöd när vi var på väg ner från glaciären efter ett härligt pass i solen. Vi fick åka bakom ett helt gäng med personer i förda läderhosen och tyrolerhattar när det snällt gick ner från kabin med ett antal kossor. Vägen som vanligtvis tar ca 10 min ner tog istället 1 timme...kanske inte det mest spännade när man ville hem och duscha och äta, men det gäller ju att ta seden dit man kommer och vi fick snällt ligga bakom i en jättelång bilkö medan människor promenerade om oss.

Jocke och Magnus har fått planera om schemat lite eftersom kabinbanan upp till galcären kommer att vara stängd för service måndag och tisdag och eftersom det var tänkt att vila idag, söndag, så fick vi en eftermiddagsvila igår. Inte helt fel! Väder var toppen med riktigt sommarväder och shortsen fick åka på! Vi passade även på att fara bort från hotellområdet en sväng och göra ett besök på höghöjdsbanan här i byn. Charlotte, Lina, Towe och Anna H var grymma som vågade sig på banorna! Jag kände mig säkrare med båda fötterna på jorden och tog istället massvis med bilder när de hängde och klättrade uppe bland trädkronorna! 

Ikväll kommer vi få avnjuta en grillkväll med god mat och dryck! Sedan imorgon är det vilodag så då blir det en sovmorgon och sen får vi se vad som händer. Kanske vågar sig ett till gäng upp i trädtopparna eller så blir det en sväng in till schladming och en god glass! Men innan dess ska ännu ett pass göras och nu är det mellanmål så ska dra mig dit för att ladda med lite energi så jag orkar med backen upp till kabin igen!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt