sep182009

Pichlrace och nu väldigt trötta ben...

Skrivet av Mia klockan 21:04

Idag var det en fin dag uppe på glaciären. Molnen skingrade sig och solen kunde titta fram. Det var skönt att få se lite sol och känna lite värme! Det gick bra att åka idag där uppe och det kändes inte lika slitigt som det gjort tidigare dar så det var skönt! Kanske berodde det på solen... 

Det är väldigt bra att få åka vanliga skidor tycker jag för har kunnat träna på lite teknik bitar som behöver slipas till. Så dagens pass krävde mycket focus för att få till rätt känsla och teknik. Men träning ger färdighet sägs det ju!

Eftermiddgaspasset blev ett väldigt hårt och tufft pass. Vi körde Pichlrace, ett race som startar nere i Pichl och sen går man i mål uppe i byn där vi bor. En väg som slingarar sig upp, upp och upp! Men jag tyckte att det gick rätt bra och kunde ta ut mig rejält vilket känns väldigt skönt efteråt när man väl kommit i mål. Efter lite pustade och vätskepåfyllning avslutade vi med en intervall upp till kabinbanan och det kändes som en omöjlighet eftersom man var helt utpumpad efter racet men man orkar faktiskt mer än vad man tror och jag orkade ta mig upp. Vi belönades med bastu och en god middag med plättar och nutella till efterrätt, så nu kommer man att soman gott i natt!

Aufwiedersehen![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt