sep162009

Ramsau!

Skrivet av Mia klockan 20:09

Första gången jag var här i Ramsau var för 2 år sen och då var vädret inte det bästa, regn snö och kallt! Men i år visar sig Ramsau från den bättre sidan. Har inte behövt använda regnstället än och förhoppningsvis behöver vi inte göra det heller.

Vi anlände på måndag kväll och började med träningen på tisdagen med ett skejtpass uppe på glaciären. Blåste rätt mycket och var dimma men det var kul att få åka riktiga skidor! Skidorna kändes lite långa och känslan i åkningen var kanske inte den bästa men som tur är så kommer känslan tillbaka ganska snabbt. Idag var det finare väder och man kunde se lite mera av utsikten. Det är väldigt mäktigt med alla höga toppar runt omkring sig när man snirklar runt på spåret, men samtidigt så är det lite läskigt eftersom jag inte riktigt gillar höga höjder....men snart ska jag nog våga titta ut när vi åker kabin upp och ner till och från glaciären!

Idag har jag också kunnat vara med på ett stavgångsintervall pass med de andra som är hela och kan springa. Vädigt kul och väldigt jobbigt var det men fick inte en enda känning i mina benhinnor eller knän. Jag säger bara kinesiologitejp, det är grejjer det! Grymt bra funkar det för mig, men mina underben är nästan täkta av bara tejp och börjar som få ett nytt smeknamn, "tejpen". Men vad gör det när jag kan börja springa mer och mer!

Hoppas allt är bra hemma i Sverige!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Kommenterat av Sweden - 2009-09-16 23:01:07

Hej Mio! Skönt att vädret är bättre denna gång. Det brukar alltid vara toppenväder i september i Österrike. Lite avundsjuka är vi som inte kan vara där i år... Lycka till med träningen!Kommentarer är stängt