sep062009

Solen tittar fram!

Skrivet av Mia klockan 09:11

Den blåa himlen kunde komma tillbaka och solen tittar återigen fram. Vilodagen börjar bra! Är väldigt skönt att få avsluta denna träningsvecka med en vilodag efter en vecka med bra och hårda träningspass. Har hunnit med fina långpass och även två riktigt bra intervallpass. Jag och Britta körde ett kul sprintpass i fredags. Blandade in korta 30 sekunders med 3 minuters heatkörning och sen när vi spurtat hem sista finalheatet avslutade vi med impulser. Det var riktigt kul att få köra fort och speeda upp tempot i kroppen och framförallt att träna på att öka tempot när syran svider i musklerna.

Nästa vecka kommer jag att ha en vecka med lite mindre träning för den 14 september åker vi iväg till Ramsau på läger. Det känns spännade och jag hoppas på bättre väder än när jag var där för första gången för två år sedan då det var skit väder och det vräkte ner snö och regn mest hela tiden...så jag kommer nog att packa med regnstället ifall....

Over and out för denna gång![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt