aug292009

Fartläger på hemmaplan

Skrivet av Mia klockan 11:56

På måndag drog vi igång med ett fartläger på hemmaplan här i Östersund och under den gångna veckan har vi hunnit få mjölksyra och åter mjölksyra! Sprintintervaller, stakintervaller, tävlingsrace och på "vilodagen" hade vi ett styrkepass med lite tävlingar där grenarna var; spänst, kast med medicinboll och bänkpress. Veckan har minst sagt varit rolig och kroppen har fått veta att den lever några gånger om!

Idag är det vilodag och det känns skönt att slippa dra på sig träningskläderna och istället bara kunna ta det lungt och göra vad man känner för som t ex kolla lite tv och kanske låna cillas sex and the city box och kolla några avsnitt[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt