aug062009

Två första tävlingarna gjorda!

Skrivet av Mia klockan 21:35

Dagen började med en 24 km lång skejttävling där sista 3 km var en enda lång stigning med mål på toppen. Jag tyckte det gick bra och orkade hålla mig kvar i klungan fram till backen även om jag fick slita för att orka hänga med ibland. Backen  upp tyckte jag också gick bra även om benen kändes som stela pinnar bitvis. Stämningen var grym sista kilometern upp för backen när publeiken hejade för kung och fosterland! Härlig känsla! Efter målgången var det en stunds återhämtning och energiladdning innan den klassiska jaktstarten drog igång. Staratde 2.47 efter Charlotte som vann första etappen och hade kanske 30 sekunder upp till nästa kvinna så försökte ligga på i början och ta in men det var för svårt och ryggarna framför försvann allt längre bort.

Dagen har minst sagt varit tuff men det är inte varje dag man får mäta sig mot världsåkare och bättre träning än så går ju inte att få  I morgon väntar nya spännade tävlingar att se fram emot men först ska det bli skönt med en natts sömn!

Det blev förresten en fisketur på gårdagens vilodag och det blev lyckat. Fint väder och fisken nappade. Jag fick 2 fiskar, en Sej och en annan liten fisk men den fick jag släppa tillbaka.[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt