aug042009

Aure

Skrivet av Mia klockan 20:38

De tre första dagarna av lägret här i Aure är nu avklarade. Det är verkligen fint här och träningsmiljön här är helt otrolig! Vilka vyer och vilka backar! Träningen går bra och vi har testat backarna som vi kommer att tävla i på Toppidrettsveckan som börjar på torsdag och i eftermiddag cyklade vi runt lite av MTB-banan. Jag hann med att ramla ett antal gånger, så vi får väl se hur det går när nummerlappen åker på och man är ännu lite hetsigare  

I morgon är det vilodag och då ska vi kanske ut på en fisketur och fiska lite fisk. Det ska bli kul och enligt rykten från förra året fick de mycket fisk så vi hoppas på det bästa!

Ha det bra hemma i Sverige![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt