jul292009

Mot Österund!

Skrivet av Mia klockan 22:03

NU är det dags att åka mot Östersund igen efter sommarträning hemma i P-vaara. Det ska bli kul att få lite miljöombyte men samtidigt känns det lite tråkigt att åka tillbaka, tiden går så fort! Har nästan inte hunnit bli less på min rullskidslinga

Förrutom att jag varit här hemma i byn och tränat har jag hunnit med en liten minisemmester hos min syrra och sedan Brittas och Jonas Bröllop nere i Falun. I Stockholm hann jag med en snabb shopping i Kista och på Outleten. Det var kul! Eftersom det var så fint väder körde jag mitt träningspass i en utomhuspool. Vattenlöpningsintervaller, jobbigt men skönt att få vara nere i vattnet så man höll sig avsvalkad! Bröllopet i Falun var jättefint och jätteroligt. Det var första gången jag var på ett bröllop så det var lite spännade att se hur det gick till och få lära sig lite vad som gäller när det plingas i glasen o.s.v.

I morgon flyger jag alltså ner till Östersund och mellanlandar där innan jag på lördag åker vidare till Norska Aure på läger. Det ska bli kul och nu ska jag hålla mig frisk!   [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt