jul132009

P3 i öronen och älgar i skogen

Skrivet av Mia klockan 20:01

Ja, det är vad som har hänt under mina pass här hemma i P-vaara. Har en ny strategi för hur man på bästa sätt kan ignorera småkrypen som flyger omkring och runt en under myrpassen. Mobilen i vätskebältet och headsetet i och sedan är det bara att lyssna till P3 på radion. Bromsarna, flugorna och myggen hörs inte och då finns det inga småkryp längre!  Fast egentligen är det förvånadsvärt lite bromsar, myggor och andra flugor i år om man jämför med förra sommaren då man hade en svart vägg bakom sig hela tiden, usch och fy!

Men med P3 i öronen hör man heller inte andra djur, så fick lite pulsökningar när jag i ögonvrån ser något brunt springa in i skogen. Kollar upp, och en älg springer in i skogen. Tur att det inte var någon björn tänker jag och springer vidare, funderar på att kanske bara ha i en hörlur så jag med det andra örat kan lyssna efter älgar och björnar....men båda lurarna får sitta kvar och jag springer vidare. Kanske 20 min senare upptäcker jag något brunt i ögonvrån igen och jag stelnar till. Lyfter huvudet från myren och en till, större älg kutar vid sidan av myren medan den kollar in mig, men snabbt försvinner den också in i skogen. Som tur är, är älgarna inte så farliga men lite rädd blir man när man är 30 meter i från och ser hur stora de egentligen är. Resten av passet blev det P3 i ena örat medan de andra fick stå ut med flugsurr och lyssna efter djur i skogen och även blicken lyftes från fötterna och fick blicka ut över myrarna.  [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


NISSE

Kommenterat av NISSE Sweden - 2009-08-04 23:13:04

TA FÖR F.. MED BÖSSAN SmileKommentarer är stängt