jul072009

P-vaara festivalen och tillbaka i träningen!

Skrivet av Mia klockan 19:23

 

Hej, hopp! Nu är jag tillbaka från förkylningen och har börjat komma tillbaka i full träning igen, riktigt skönt! Idag körde jag ett pass på myren och när jag var på väg hem så såg jag en älg ko med en jätteliten och söt kalv, synd att kameran inte var med.  

Hemma har det varit fullt hus med syrrorna och deras barn. När den ena är tyst börjar den andra och efter det den tredje, de har inte alls varit synkade i deras mat och sovtider så det är tur det finns dörrar att stänga för att kunna få en lugn stund! Men nu har de åkt hem allihopa så nu är det nästan för tyst...  

I helgen var det P-vaara festivalen! Weo! Årets happening i byn och dagen börjar alltid med en tipspromenad runt byn för att sedan fortsätta med festligheter ute på dansbanan med hoppborg, lotterier, uppträdanden, fikaförsäljning och notdragning. Tyvärr var inte vädret det bästa så skippade tipspromenaden och gick direkt till dansbanan. Hoppborgen var fullpackad och upptagen av barn så där fick jag inte plats  Så det blev fikastund istället och sedan fick vi underhållning av Soutojärvi sisters som bjöd på fin sång, efter det blev det ännu mera sång av Carolin Rynbäck och hennes kompanjon, mycket bra!! Till påtåren blev det bugguppvisning och efter att först ha blivit inspirerad till sång så var man nu också inspirerad till att bugga loss på dansgolvet! Festivaldagen avslutas alltid med dans så kvällen fortsatte med mycket trevligt sällskap och en och annan sväng om på dansgolvet![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt