jun242009

Torsby tur och retur

Skrivet av Mia klockan 10:22

Det blev en snabb vistelse i Torsby för mig. Lägret började i måndags kväll med samling, allt kändes bra och jag var redo för en vecka med hård träning. På natten till Tisdag vakande jag upp vid fyra på morgonen och hade ont i halsen...hoppades på att det skulle vara borta när jag vakande men det var det givetvis inte. Så fick besök av Magnus Dyborn som är läkare efter frukost och efter att han lyst med ficklampan i halsen så kunde han konstatera att jag var svullen och röd. Men vi avvaktade med beslut fram till lunch ifall det skulle vända. Halsen blev bättre men i kroppen kände jag mig sjuk så flygbiljetten som egentligen skulle flyga hem mig på söndag fick bokas om till igår. Jag och väskan fick åka tillbaka utan att ha hunnit göra ett endaste pass, inte speciellt kul! Men det är sådant som händer och inget man kan göra åt utan det är bara att försöka göra allt för att bli frisk så fort som möjligt! Det hade ju kunnat vara värre än en liten förkylning så egentligen ska man inte klaga! Nu är det vila och avkoppling hemma i byn som gäller tills dessa baciller eller virus bekämpats! [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 2 Kommentarer

Kommentarer (2) -


fan

Kommenterat av fan Sweden - 2009-07-01 07:33:32

jävla vilken osis
A.P

Kommenterat av A.P Sweden - 2009-07-05 23:01:55

uppdatera nu=) vill ju läsa om hopptältet och godisregnet på p-vaara festivalenLaughingKommentarer är stängt