jun162009

Tjottivägen upp!

Skrivet av Mia klockan 20:50

Då har ännu en träningsdag passerat förbi och dagen började med ett intervallpass som jag, Cecilia N och Alexandra W körde ihop upp efter Tjottivägen. Det blev ett kul pass med både grym sparring och trevligt sällskap!

Eftermiddagspasset blev ett återhämtningspass på cykeln och det var skönt att få skölja igenom musklerna ordentligt efter morgonens ansamling av syra i kroppen. Jag har börjat att testa springa lite nu efter några år med benhinneproblem så efter cyklingen sprang jag 15 min och det är så himla kul att få dra på sig löpardojjerna och springa stig där det blir lite spänstigare än vad löpsteget på myren blir.  I 3 veckor ska jag springa 15 min 3ggr/vecka och är nu inne på min andra vecka...so far so good! Hoppas det håller i sig och att benhinnerna även kommer funka när jag får börja springa upp mot en halv och 1 timme! Men det gäller att skynda långsamt och det är något jag fått lära mig genom åren med skavanker här och där, för stressar man blir det bakslag och då kommer det ta ännu längre tid.

I morgon väntar nya äventyr med barnpassning på schemat. Hoppas att jag sköter mig och har energi till lite lek och bus! [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Svenssons i Mora

Kommenterat av Svenssons i Mora Sweden - 2009-06-17 20:46:13

HEJ MIA!
Härligt med "spring i benen". Ha en skön midsommar.
Kram från oss i Mora.Kommentarer är stängt