jun152009

Myggfri myrrunda?

Skrivet av Mia klockan 14:40

Det är sant, inga mygg eller andra jobbiga småkryp som t.e.x galna bromsar fanns det i morse när jag trampade i myren! Helt fantastiskt var det! Tänk om det kunde vara så hela sommaren...men givetvis kommer de fram så småningom när värmen och solen börjar visa sig mera...Då är det bara att stålsätta sig och försöka ignorera dem så mycket som det går, vilket jag inte är så jättebra på. Brukar sluta med att man kutar allt vad man har för att försöka bli av med dem, men det funkar aldrig så när man känner att pulsen är uppe i intervall puls och man egentligen ska ha ett A1-pass så får man gå på plan B....stanna och slå ihjäl så många som det går och sedan hoppas på att inga fler får för sig att ta sig en smakbit av en!

Snart ska jag ut i regnvädret igen och köra första rullskidpasset här i byn, undra om guppen och groparna har flyttat på sig eller om jag känner igen mig  



[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt