jun142009

Intervaller i dimma och bullbak med mamma!

Skrivet av Mia klockan 23:21

I morse invigde jag 5:an vägen upp till toppen på Dundret med klassiska intervaller. Det gick bra men ju högre upp jag kom desto midre såg jag för det blev bara tätare dimma och tillslut visste jag inte vart på vägen jag var....så det blev en possitiv överraskning när vägen plötsligt tog slut och min intervall upp till toppen äntligen var över. Mamma som jag lurat med mig för att vara taxichaffis upp och ner för backen hade också svårt att se vart hon skulle köra....men som tur såg hon iallafall vart jag var med min självlysande reflexväst! Dusch och lunch blev det hemma hos syrran i Malmberget och med en Julia i högsta speed var det bara att hänga med in i lekarnas värld, så på bilresan hem till byn igen fick jag en skön tupplur efter en morgon med fullt ös!

Väl här hemma så fortsatte träningsdan med ett styrkepass på Hulkis i Skaulo. Har fått ett nytt program nu som är specialsydd åt mina skavanker så förhoppningsvis kommer jag vara skadefri i sommar, höst och viktigast av allt i vinter! Det var kul med nya övningar men också lite ovant så det kommer nog att ta några pass innan man kommer in i dem. 

Mamma har bakat bullar i kväll och när hon satte igång fick jag också lust att baka....så jag tror hon kanske hann baka en längd innan jag tog över, men hon vågade inte riktigt lita på mig och mina bakningsfärdigheter för jag hade hon stående vid min sida nästan hela tiden och berättade hur jag skulle göra  Fast tur var väl det eftersom jag inte var lika bra som hon...antigen gjorde jag jättesmå eller så blev dem jättestora! Mer träning i bullbak behöver jag nog om jag ska kunna mäta mig med mammas bullar, men det var tur att hon gjort degen så att de iallafall smakade gott![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


A.P

Kommenterat av A.P Sweden - 2009-06-15 10:15:06

jaha då får vi helt enkelt köra ett sm i bullbak när jag kommer hemSmile Kan ju inte gå annat än bra.
Hör av dig när du kommer hem från lägret så får vi hitta på nått=)
kram.Kommentarer är stängt