jun042009

Vart tog sommaren vägen?!

Skrivet av Mia klockan 16:03

Regnskurar och blåst! Jag som trodde att sommaren var här när det var så fint väder i helgen men det var den visst inte. Det blev snabba omslag och höstväder igen....Kom värsta regnskuren när vi gick till Mr Husman idag och det var som att stå i duschen så jag, Anna och Magda kom in till entrén med droppande hår som var slickat efter huvudet, lagomt kul!  Men vi fick god mat, kyckling och ris, och tillslut hade vi torkat och regnet upphört så då var det bara att traska hem igen för en liten powernap för att orka med resten av dagen.[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Kommenterat av Sweden - 2009-06-07 14:03:06

Var glad att det inte snöar. Det gör det hemma! Kul, kul!Kommentarer är stängt