maj302009

Tiden går fort när man har roligt!

Skrivet av Mia klockan 17:49

Då var detta läger slut och väskan är uppackad. Det har varit ett roligt läger, där vi hunnit med lite roliga saker mellan passen. Vi fick en rundvandring i Orsa björnpark där vi spanade efter varg, brunbjörn, tigrar, järv, kamchatja (eller hur man stavar det) björn, lodjur och isbjörnar!! Det som var spännade var att se isbjörnarna, tigrarna, brunbjörarna och deras söta små ungar och sist men inte minst bjässe kamchatja björnarna som är 3,1 m hög när den står på bakbenen!

Jag tycker det har varit jättefint att träna i Orsa. Anna Haag har visat runt oss på fina rundor runt om i hennes hemtrakt och idag avslutade vi lägret med ett mycket bra intervallpass. Det blev löpning för de som är hela och för oss andra blev det ett skateintervallpass som vi körde i en 2,5 km lång uppförsbacke som var lagom brant så man kunde behålla tryck och teknik i åkningen. Efter passet var det snabba ryck med att packa ur stugorna, äta lunch och sedan hoppa in i bilarna för att  köra vidare mot Östersund.

Hemresan gick bra, men lite tråkigt att sitta i en buss när det är så fint sommarväder ute. Men vi får hoppas på fortsatt fint väder till veckan då nya träningspass kommer! 

 

 

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt