maj242009

Picknick vid Mälaren...

Skrivet av Mia klockan 18:46

...Egentligen skulle jag vart framme i Orsa och det första lägret, men det ville inte min kropp. Har blivit lite sjuk med halsont så snabbvisisten här i Stockholm får bli lite längre än bestämmt. Jag i ett nötskal eller vad säger man?!

Det är tur att jag har lite sysselsättning med 3 st ungar som springer omkring och busar så man får tänka på lite andra saker än just träning...Idag har det vart fint väder med sol och vi kom just in från en liten picknick vid Mälaren. Festis och bragokex dracks och knaprades och i vattnet körde massa båtar medan solen glittrade i vattnet, fint med sommarkänsla! 

Nu ska jag försöka bli frisk och äta lite c-vitamin så att jag kanske kan ansluta till lägret någon dag senare  [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt