maj212009

Stockholm nästa!

Skrivet av Mia klockan 21:18

Tiden går fort, tänk att det redan är slutet på Maj och vi är inne i den 2:a träningsperioden! Träningen flyter på bra och kroppen svarar bra på träningen. Det känns väldigt positivt inför sommaren och jag har nog aldrig tidigare varit igång så; pass bra med träningen som jag är nu.

I morgon flyger jag ner till förhoppninsvis lite varmare breddgrader, Stockholm! Syrrans pojke, Melvin, ska döpas på lördag. Det kommer dock bli en snabbvisit för mig eftersom jag redan på söndag vid lunch åker vidare till Orsa och det första landslagslägret, vilket ska bli riktigt kul och spännade!
 

Ska försöka hinna blogga lite på lägret så om ni har lust får ni gärna klicka er in på bloggen och titta om något roligt inlägg har ramlat in!

/ Mia[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt