apr272009

Darr i benen...

Skrivet av Mia klockan 20:22

...är bara förnamnet till hur trött jag känner mig i benen nu efter ett grymt jobbigt men också kul spinningpass. Jag, Eva och Sara spinnade loss och svetten rann! Alltså jag skojar inte det rann verkligen från kroppen och benen brände! Shit, var några veckor sedan man kände sådan syra i benen men det nya träningsåret har börjat så det är lika bra att börja vänja sig inför sommarens träning! 

Tyvärr har vädret inte varit lika fint i dag som de senaste dagarna men igår var det en heldag ute i solen. Först blev det ett skidpass på skidstadion men det gick inte så bra, snön hade visst smällt lite! Så nu är det nog dags att at fram rullskidorna istället. Sedan åkte vi till Gustavsbergsbacken och grävde en solgrop och satt där några timmar och njöt av solen. På kvällen var det fortfarande väldigt varmt så då passade vi på att fortsätta dagen i kvällsolen på uteserveringen på Paus, riktigt trevligt! Hoppas vädret vänder och att dagens gråtrista himmel blir till sol igen! 

Förrutom träning idag har jag också hunnit med att vara en sväng på skolan och fixat lite på en B-uppsats som jag och Sara jobbar på. Vi ska undersöka hur den fysiska aktiviteten ser ut hos en grupp människor som har ett stilla sittande arbete. Ganska intressant är det faktiskt när man väl har kommit in i arbetet och ämnet lite mera. Så ska bli spännade att se hur resultatet blir.

Nu blir det lite återhämtning i soffan innan john blund hälsar på![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt